Om meg

Espen Grimmert iProspect Bergen
Jeg har arbeidet med nettmarkedsføring siden 1995 hvor jeg som markedssjef i NHO hadde ansvaret for å lansere organisasjonens første nettsider.

I 1997 ble jeg markedssjef i SOL, en gang i forrige århundre Norges desidert største nettsted. I SOL hadde jeg også i en periode ansvaret for søkemotoren Kvasir, Norges største, fineste og beste før Google ble alt for brysomme.

Fra 2006 til 2010 arbeidet jeg i Aftenposten. Som markedsdirektør der under finanskrise og travrige tider var det min oppgave å hente meste mulig trafikk til Aftenpostens nettsider. Her ble interessen for søkemotoroptimalisering og rett bruk av sosiale medier vekket.

Jeg hadde en hyggelig skilsmisse fra Aftenposten i 2010 for å starte mitt eget lille selskap, Klokere.no. Her ble det veldig mye foredragsvirksomhet og rådgivning innen søk og sosiale medier.

I 2013 fant jeg et nytt profesjonelt og godt hjem arbeidsmessig i iProspect hvor jeg nå leder kontoret i Bergen og i en periode var strategidirektør.

Fra høsten 2016 har jeg brukt det aller meste av tiden min hos Sparebanken Vest. Her jobber jeg med digitalmarkedsføring og prøver å gi mitt lille bidrag til å skape fremtidens sparebank.

Vil du vite litt mer om meg og hva jeg har stelt med anbefales min LinkedIn-profil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar