Om meg

Espen Grimmert iProspect Bergen
Jeg har arbeidet med nettmarkedsføring siden 1995 hvor jeg som markedssjef i NHO hadde ansvaret for å lansere organisasjonens første nettsider.

I 1997 ble jeg markedssjef i SOL, en gang i forrige århundre Norges desidert største nettsted. I SOL hadde jeg også i en periode ansvaret for søkemotoren Kvasir, Norges største, fineste og beste før Google ble alt for brysomme.

Fra 2006 til 2010 arbeidet jeg i Aftenposten. Som markedsdirektør der under finanskrise og travrige tider var det min oppgave å hente meste mulig trafikk til Aftenpostens nettsider. Her ble interessen for søkemotoroptimalisering og rett bruk av sosiale medier vekket.

Jeg hadde en hyggelig skilsmisse fra Aftenposten i 2010 for å starte mitt eget lille selskap, Klokere.no. Her ble det veldig mye foredragsvirksomhet og rådgivning innen søk og sosiale medier.

I 2013 fant jeg et nytt profesjonelt og godt hjem arbeidsmessig i iProspect hvor jeg nå leder kontoret i Bergen og i en periode var strategidirektør.

Fra høsten 2016 har jeg brukt det aller meste av tiden min hos Sparebanken Vest. Her jobber jeg med digitalmarkedsføring og prøver å gi mitt lille bidrag til å skape fremtidens sparebank.

Vil du vite litt mer om meg og hva jeg har stelt med anbefales min LinkedIn-profil.

1 kommentar:

  1. https://www.nrk.no/ytring/kontorrottene-sist-1.15444629

    Frank (54) er Så helt enig. Har vært på hjemmekontor siden 13. mars 2020, og står mer enn gjerne i det til pandemien er over. Det eneste jeg ønsker, og virkelig savner, er kulturelle opplevelser som konserter. For at det skal bli mulig, må alle de som er potensielle smittenav vaksineres. Håper de som styrer dette tar hensyn til dette. Jeg stiller meg gjerne bakerst, ikke fordi jeg ikke vil vaksineres, men fordi jeg ser hva som er optimalt for kortbildet av framtida. Fin kronikk

    SvarSlett