torsdag 22. november 2012

Hva skal Espen gjøre nå?

Om en uke sjekker jeg ut av Synlighet. Hva jeg skal sjekke inn på er litt usikkert. Bør jeg finne meg en ny sjef, være min egen sjef eller finne noen å sjefe over?

Tid for sjef nr. 15?

Jeg har vært grovt bortskjemt med en rekke flotte sjefer som har gitt meg mengder av energi og sørget for at jeg har lært riktig mye. Tusen takk til flinke folk hos Lilleborg, NHO, SOL og Aftenposten. 14 sjefer på 20 år har det blitt, jobber du i media må du finne deg i at organisasjonen endres hyppig! Kanskje er det tid for nr 15?

Stort sett har jeg gått rundt med markedssjef eller markedsdirektør på visittkortet. Jeg er vel ikke fremmed for en slik rolle igjen hvis jeg finner et sted med produkter jeg liker, mye digital kommunikasjon og gjerne forretningsutvikling knyttet til jobben.

Så må det jo være den riktige sjefen da. Litt rart er det kanskje at jeg har 13 menn og kun en kvinne på eks-sjefslisten min. Men jeg vil jo ikke avvise en kvinne igjen. Slett ikke. Den ene, Kristin Skogen Lund, fungerte jo så bra at vi fant hverandre igjen hos Aftenposten noen år etter at vi hadde forlatt hverandre hos SOL. Noen Kristin-egenskaper som svært åpen, ærlig, krevende og tillitsfull vil gjøre det langt lettere for meg å si ja til en ny sjef. God sans for humor hjelper også kraftig.

Min egen sjef igjen?

I drøyt to år frem til august i år var jeg min egen herre i Klokere.no. En riktig lykkelig herre var jeg. Her ble det mye foredragsvirksomhet innen sosiale medier, søk og nettmarkedsføring. Omkring 100 foredrag i året i tillegg til en god del rådgivningsvirksomhet.

Et stort pluss ved denne jobben er at jeg lærer inspirerende mye av å sette meg inn i en rekke ulike organisasjoner for å kunne tilby målrettede råd og foredrag. Det er også en luksus å kunne velge hvem jeg synes det er mest interessant å jobbe med. Jo mer spennende kunder, jo større resultater jeg kan skape sammen med disse, jo mer trives jeg. Her jakter jeg altså ikke på de som betaler mest, men mennesker og organisasjoner det er lærerikt og morsomt å arbeide sammen med.

Nå vekkes Klokere.no til live igjen. Om en uke går nyhetsbrevet ut til 1600 gamle kunder og forbindelser, så får vi tro at noen av dem har behov for hodet mitt.


Noen å sjefe over?

Klokere.no som enmannsshow gir mye frihet, mye læring og hyggelig økonomi. Men det litt kjipe er jo at det kan bli ensomt. Kanskje trenger jeg noen å lære av, noen å le med og noen å jobbe sammen med overfor dyktige og krevende kunder? I tilfelle bør jeg lete med lys og lykte etter jeg noen med kompletterende nettkompetanse til min. Finner jeg disse vil Klokere.no kunne løse mange nettmarkedsføringsoppdrag for virksomheter landet rundt, og spesielt i Bergen.
Et slikt Klokere.no er i helt avhengig av de riktige folkene. Medarbeidere som vil begeistre kundene og som vil trives sammen med meg på jobb. De må være faglig flinke, kreative, nysgjerrige og rause. Spesielt skal vi være rause med vår kunnskap overfor kundene! Vi skal ivrig lære bort og dele, hjelpe de å lykkes og sørge for at de er smiler bredt. Klokere.no praktiserer ett sekunds oppsigelsestid. Er ikke kundene strålende fornøyde kan de gå når som helst, selvsagt.

Hva gjør jeg?

Nå føler jeg meg litt som kalven som slipper ut en vårdag. Overalt finnes grønt, fristende gress. Jeg må finne det riktige jobbeitet! Det finner man jo lettest sammen med gode venner. Tanker om hva jeg egner meg best som og tips om eventuell ny sjef, nye oppdrag for Klokere.no eller nye medarbeidere om Klokere.no skal vokse er særdeles velkomne!

1 kommentar:

  1. Make your best Poker hand from three playing 메리트카지노 cards and place a lot as} three different bets. This variation on stud poker deals excitement like no different. Our fashionable on line casino presents all of your favorite classics properly as|in addition to} properly liked|the most popular} collection of recent video games this facet of Las Vegas.

    SvarSlett